Gastenboek

Laat een inspirerend bericht of recensie achter in het gastenboek.

67 Responses to Gastenboek

 • Miriam

  Ik loop al 2 jaar met pijn in mijn schouder. Dokter zegt niets aan te doen, neem maar pijnstillers. Fysio 6 weken, niet geholpen. Nu bij Hennie 5x geweest en het is bijna over. Superwoman!!

 • Fantastische behandeling gehad met dry needling. Al heel lang last van mijn schouder gehad en bleef maar zeuren. Een paar sessies bij Henjie en ik ben zo gelukkig nu, geen pijn meer. Hennie bedankt……je bent echt een fantastisch mens.

 • Ik heb een ernstige vorm van COPD en longkanker, dus weinig adem en energie. Hennie behandelt de COPD met klankmassage en dat geeft aanzienlijke verbetering met ademen. Een aanrader, dit werkt echt!

 • Ik ben in 2005 geopereerd en bestraald aan kanker van de oorspeekselklier.
  Sindsdien heb ik nagenoeg geen speeksel meer.
  Nu heb ik afgelopen zaterdag van Hennie een lymfedrainage behandeling gehad en heb ik, voor het eerst in 12 jaar, weer een mond vol speeksel. Ik weet gewoon niet wat mij overkomt.
  Dank je wel Hennie.

 • Op zondagmiddag onaangekondigd bij Hennie Steyn aangeklopt en gevraagd of ze misschien tijd had om mij te helpen met een vervelende en erg pijnlijke rug blessure (deze blessure had ik donderdagavond opgelopen tijdens het sporten), omdat ik de dag erna met het gezin een paar dagen naar een pretpark ga. Ik kon meteen binnen komen en Hennie heeft gelijk tijd vrij gemaakt en alle tijd genomen om de pijn en problemen te verhelpen. Hennie heel erg bedankt dat je mij direct hebt kunnen helpen en dat ik de aankomende dagen heerlijk kan genieten met mijn gezin zonder pijn.

 • Sinds een aantal jaren ben ik maandelijks onderbehandeling bij Hennie Steyn .Deze behandelingen hebben voor mij een zeer positief resultaat.Ik heb geen zere spieren meer en ik kan me een stuk soepeler bewegen. Van af 2016 doet zij ook dry needling therapie bij mij. Hierdoor kan ik weer normaal trap lopen,zonder dat ik zere benen heb.en makelijker op staan.ik ben helemaal pijn vrij. Ik vind Hennie steyn een fantastische behandelaar.ze staat open voor vragen en denkt mee met lichamelijke problemen. Laatst had ik een ongelukje gehad,waardoor alles ontzettend pijn deed slapen was zelfs een probleem .ik kon heel snel bij haar terecht en ze heeft mij enorm geholpen.De pijn was de volgende dag al een stuk minder: voor mij acceptabel. Ik vind haar echt geweldig in haar werk en kan haar bij iedereen aanbevelen.

 • Hennie heeft mij goed geholpen met mijn ernstige rugklachten. De samenwerking tussen haar en een andere specialist heeft er voor gezorgd dat ik van amper kunnen lopen, naar volledig functioneel ben gegaan in minder dan drie weken tijd.
  Professioneel en verstand van het menselijk lichaam. Daarnaast denkt ze niet in hokjes maar ziet het grotere geheel. Ik kan het aan iedereen aanraden.

 • In augustus en oktober ben ik geopereerd aan een hernia. Nu na 4 maanden slikte ik nog steeds veel pillen omdat ik nog last heb van een soort verdoofde voet en stekende pijnen. Ik ben in contact gekomen voordat ik een blokkade kreeg in mijn rug afgelopen donderdag. Was erg bang voor de blokkade en was heel gespannen. Dus een klank behandeling om wat beter te kunnen ontspannen met de blokkade. Dat heeft zeker geholpen , maar was wel een pittige blokkade. Na dat ik de klank had gehad voelde ik me heerlijk ontspannen!! En dat was al lang geleden. Ook de hotstones vond ik helemaal geweldig. Hennie is echt een topper in haar werk, en weet waar ze mee bezig is. Ik ga haar zeker vaker opzoeken! Dus heb je last van pijntjes of gespannenheid, laat je behandelen door Hennie.

 • Peter de Kievid

  Enige weken geleden ben ik via via in contact gekomen met Hennie Steyn Massages! Het ging in eerste instantie om wat rugklachten. Na de eerste behandeling van een uur merkte ik al flinke verbetering. Tijdens het derde bezoek aangegeven dat ik nog altijd met een enkelblessure loop van ruim een half jaar geleden!! Er werd een dun naaldje geprikt op de pijnlijke plek en vraag me niet hoe, maar gisterenavond voor eerst weer pijnvrij een pot zaalvoetbal gespeeld. Van het ene op het andere moment vrij van een pijnlijke enkel! Ik raad Hennie Steyn Massages bij iedereen aan…. Verstand van het menselijk lichaam, veel ervaring en zeer professioneel.

 • Dank voor de goede behandeling en aanvullende informatie ! Na behandeling met de naaldjes geen last meer van de last pijn onder m’n voet .

 • 2 jaar bij Fysio en Chiropractor en nog steeds last van mijn onderrug en pijnscheuten in mijn been Onlangs 1x op bezoek bij Hennie geweest en ik kan weer lopen en zitten zonder pijn!!
  Blijkt dat een gewricht met moeilijke naam iets scheef stond, deze is nu weer recht gezet. Voor mij geen Fysio en Chiropractor meer.

 • Een heerlijke behandeling van Hennie gehad. Het zit haar werkelijk in de ‘vingers’.
  Hennie voelt en ziet meer dan alleen datgene wat ik als pijnlijk ervaar en vertel. Ze luistert ook naar je lichaam en past daar haar technieken op af. Heb me nog nooit zo diep ontspannen gevoeld en mijn pijnklachten voelde ik niet meer.

 • Na 2 zwangerschappen had ik last van zware en onrustige benen. Hennie heeft me met behulp van cupping hier vanaf geholpen. Wat een diepte werking en wat een effect. Ik ben heel tevreden!

 • ’s Middags ging ik zwaar door mijn rug. Al minstens 12 jaar niet meer meegemaakt. Zo erg, ik kon werkelijk niets, niet eens naar de wc kruipen. Verschrikkelijk!! ’s Avonds kwam Hennie langs want ik kon met geen mogelijkheid bij haar komen. Ze heeft me gecheckt en zag direct waar de problemen zaten. Ze behandelde me en ik kon weer staan. De volgende ochtend kon ik zelf lopen naar het toilet! Na nog een behandeling de volgende dag had ik veel meer ruimte in mijn rug en kon ik al veel meer. Als Hennie me niet had behandeld lag ik nu nog op bed. Super bedankt Hennie!

 • Ze zag me op de steiger lopen om te gaan zeilen, riep me ( we zijn bekenden) en vroeg: “wat loop je moeilijk ?” Ik antwoordde met een paar oppervlakkige zinnen. Een paar dagen later lag ik op de massagetafel…Inderdaad gouden handen die weten te masseren; spieren weer helemaal los en het lopen ging me gemakkelijker af. Dit is nog steeds zo, inmiddels vele maanden later. Een massage van Hennie doet je goed !

 • Deze vrouw verdient de drukste praktijk.
  Geen simpele ontspanningsmassage, maar massage op de juiste plek en weet hoe dit aan te pakken. Hier kunnen veel therapeuten wat van leren. Je komt echt herboren van Hennie terug. Ik weet je nu in Nunspeet te vinden. Ga zo door.

 • Geweldige vakvrouw.

 • Ik ben 86 jaar en heb zo’n 4 jaar geleden mijn enkel gebroken. Het bot was weer aan elkaar gegroeid maar mijn voet stond scheef. Ik kreeg aangepaste schoenen aangemeten maar dat werkte niet. Tevens moest ik met een stok lopen. Op advies van een kennis nam ik contact op met Hennie. Met heel veel geduld en beleid werd elk spiertje en peesje losgemaakt en ik kreeg steeds meer beweging in mijn voet. Uiteindelijk verwees Hennie mij door naar een orthomanueel arts die ervoor moest zorgen dat er ook meer beweging in de botten kwam. Mijn voet staat nu weer recht en ik loop weer zonder stok! Bedankt Hennie voor je eindeloze geduld!

 • Hennie heeft mijn zoontje op foto behandeld met energie. Hij had een moeilijke start en huilde elke nacht, zeker het eerste jaar. Tijdens de behandelingen werd het steeds beter en na een aantal weken sliep hij elke nacht door. Hierdoor maakte hij ook een enorme spurt in zijn ontwikkeling door. Hier knapten we allemaal van op want zo werd de vicieuze cirkel doorbroken.

 • Zo’n 2 jaar geleden ben ik bij Hennie terecht gekomen vanwege pijn in mijn heup en whiplash klachten. In eerste instantie gaf ze mij het advies om me eerst te laten uitlijnen bij een orthomanueel arts. Daar knapte ik al erg van op. Vervolgens kreeg ik het advies om een check up te laten doen bij een podoloog vanwege de pijn in mijn heup. Deze constateerde een beenlengte verschil en ik kreeg zooltjes aangemeten. De pijn in mijn heup is nu verdwenen. Dankzij de behandelingen van Hennie is nu ook mijn duizeligheid als gevolg van de whiplash verdwenen. Ik ben erg blij met dit resultaat en ik laat me nu nog steeds elke maand masseren voor onderhoud.

 • Enthousiast.
  Ik ben erg enthousiast over de behandelingen van hennie steyn. Na een auto-ongeluk had ik erg veel last van mijn nek en rug. Door haar behandelingen was de pijn al snel verdwenen. Omdat ik regelmatig last heb van vast zittende spieren, heb ik maandelijks een zogenaamde onderhoudsbeurt. Het is echt geweldig: ik heb bijna nooit meer pijn! Ik kan haar behandelingen van harte aanbevelen.
  Teun Bagerman, opticien te Epe.

 • Ga zo door Hennie!!!!
  Wat een goed inzicht en handen!11 jaar ongelooflijk veel pijn,en nu bijna tot geen pijn.Hennie was de 1e die mij kan masseren zonder krom te gaan van de pijn!Zij verwees mij naar een manueel therapeut,(van der bijl methode)en met de samenwerking van hennie en de therapeut ben ik na een jaar intensief behandelen hersteld van een verouderde whiplash.Ik ben zo dankbaar dat ik weer normaal alle bewegingen met mijn lichaam kan maken zonder die eeuwige pijn!!!!Hennie super bedankt….

 • Meer dan masseren.
  Hennie masseert mij nu al weer een jaar of twee. Ik laat har gewoon haar gang gaan, ze weet wel wat ik nodig heb. En behalve dat, ze repareert de meeste van mijn euvels, die ik door diverse botbreuken opliep. Het begon na een valpartij met lymfedrainnage om de vochtophoping tegen te gaan. Een beginnende ‘frozen shoulder’ werd de nek omgedraaid. Tennisarmen werden voorkomen. En al die vastzittende spieren worden losgemaakt. Super, die combinatie!

 • Gouden handen!!
  Hennie is een masseuse die precies aan voelt wat je nodig hebt. Ze werkt met gevoel en weet precies wat ze doet, haar sportmassages zijn goed. Tevens geeft Hennie fantastische klankmassages, die ik al een aantal keer heb mogen beleven. Met de klankschalen geeft ze mijn lichaam weer veel ruimte en rust. Ik vind Hennie een absolute aanrader om naar toe te gaan!

 • Carpaal tunnel syndroom.
  Hennie heeft mij uitstekend geholpen, ik heb last van het Carpale tunnel syndroom. Ik ben werkzaam in de horeca, dus het is een ramp om hiermee te werken en is ook bijna niet vol te houden. Ik ben bij Hennie terecht gekomen doordat zij mij heeft verteld dat het ook door middel van massage verholpen kan worden! De huisarts vertelde mij dat ik eerst fysio moest proberen in verband met mijn leeftijd, ik was nog zo jong om het tunnel syndroom te hebben en fysio zou helpen. Pas als ik niets meer zou kunnen dat ik dan geopereerd zou moeten worden. Dit zag ik niet zitten en heb een tijdje de fysio geprobeerd, wat totaal geen effect heeft gehad. Hennie heeft mijn rug gemasseerd (het komt vanuit je rug en uit zich in de polsen). Meteen merkte ik het verschil, het dode gevoel uit mijn arm ging weg en mijn vingers begonnen te tintelen in plaats van het dode gevoel. Elke nacht werd ik wakker, nadat ik de massage heb gehad heb ik eindelijk weer lekker geslapen! Hennie heeft ook mijn nek losgemaakt, deze zat ook goed vast, doordat ik rare houdingen aan heb genomen om mijn pijn aan mijn arm te compenseren tijdens mijn werkzaamheden. Je voelt je een ander mens na de massage, en ik vind het heel fijn dat Hennie door middel van masseren mij kan helpen aan het tunnel syndroom en ik raad het zeker aan om dit te proberen als je er last van hebt. Nadat je geopereerd bent aan het tunnel syndroom, komen de klachten vaak terug, laat je masseren door Hennie en je bent er vanaf!

 • Na afloop voel je spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had
  De massage van Hennie kreeg ik als kado aangeboden; bij mij thuis. Ik wist niet eens dat dat kon. Maar het was een geweldige ervaring. Wat er in 35 jaar achter een tekentafel en computer vast gaat zitten, krijg je niet in een uurtje weggevreven. Maar toen Hennie klaar was, zat mijn schouderpartij een heel stuk soepeler dan daarvoor. Een geweldige ervaring, en ik ben zeker van plan hieraan nog eens een vervolg aan te geven door bij Hennie langs te gaan.

 • Wat een vakvrouw .
  Heb al meerdere massages van haar mogen ontvangen, en voel me als herboren als ik bij haar weg ga, mijn hoofd is weer leeg en kan er weer een poosje tegenaan. Ze heeft me al meerdere keren goede tips gegeven om meer balans in mijn leven en lichaam te krijgen. Ga zo door Hennie, top!

 • Verkwikkend.
  Als cadeau: Hennie’s thuis massage! Ontspannend en verkwikkend. Na mijn knie-operatie bleef ik vocht vasthouden en daardoor pijn en een stijf gevoel. Na Hennie’s behandeling zijn deze klachten verdwenen en loop ik weer stukken beter. Daarna volgde een algemene massage: alle spieren zijn “aangeraakt”; ik voel me echt herboren. Daarnaast geeft Hennie bruikbare tips en verwijzingen.

 • Vakvrouw!
  Of je nu een sport-, ontspannings-, klank- of een ayurvedische massage krijgt bij Hennie, ze zijn allemaal super. Je krijgt een massage, zoals die moet zijn. Een echte aanrader.

 • No nonsens dame
  Hennie masseert als de beste en ik voel me als herboren als ik weer naar huis ga,de pijn in de buik niet meegerekend maar dat komt van het lachen. Hennie heeft een gezond gevoel voor humor. Ik word een dagje ouder en beide eigenschappen doen me jaren jonger voelen.

 • Ontspanning.

 • Super!
  Weet wat ze doet, en weet waar ze het over heeft.

 • *TOPPER*
  Na een massage van Hennie voel je je als herboren.

 • Geweldig.
  Doordat ik last had van mijn arm ben ik bij Hennie terecht gekomen. En niet te geloven terwijl ik al van alles had geprobeert is de pijn weg. Geweldig.

 • Aanrader!
  Ik heb al jaren last van migraine. Sinds 3 maanden ben ik in behandeling bij Hennie en heb sinds die tijd geen migraine aanval meer gehad. Zij doet dit door middel van energie/klank/massage. Elke keer als ik bij haar ben geweest voel ik verbetering.

 • Vakbekwaam,
  Hennie is iemand die vanuit haar achtergrond als sociale wetenschapper, haar mensen- en vakkennis en natuurlijk haar talent, een goede masseur is in die zin dat zij beschikt over een goed inschattingsvermogen aangaande de klachten en zonodig doorverwijst naar collega’s waarmee zij goede ervaringen heeft.

 • Vakvrouw.
  Hennie je bent niet alleen een geweldige masseuse: ook de rust en het vertrouwen dat je uitstraald is uniek!

 • Weerom helemaal super.
  Gisteren weer eens langs geweest bij Hennie. Lekker ontspannen sfeer en goed wat gelachen. De sport massage mocht er wezen. Hennie deed men spieren smelten tussen men schouders. Nu kan ik eindelijk weer normaal bewegen zonder pijn.

 • Wat een vakvrouw!!
  Heb weer een topmassage gehad van Hennie, wat een kwaliteit heeft zij in huis. Mijn nek en schouders zitten aardig vast en zij weet de spanning eruit te halen, heb veel massages mogen ondergaan maar zoals zij je nek masseert heb ik nooit ervaren, echt top.

 • 4 handen.
  Fijne doelgerichte aandacht, of dit nou ontspannend, preventief of klachtgericht is.

 • Topper!
  Er is maar 1 woord voor Hennie nodig en dat is dat ze een topper is! Ze is een vakvrouw en zet zich voor de 100% in, waardoor haar massages zeer goed zijn!

 • Eindelijk therapie met positief effect op migraine!
  Hennie heeft mij behandeld i.v.m. migraine. Ik heb veel profijt van de behandeling: de frequentie neemt af en ik heb de indruk dat ik nu een therapie gevonden heb die daadwerkelijk iets oplevert. Dit is mijn verhaal: ik ben 50 jaar en heb sinds 1983 last van migraine. Als ik een aanval krijg, betekent het dat ik ongeveer een dag op bed lig, omdat ik geen geluid en licht kan verdragen. Het herstel kost me een halve dag. Dit heeft veel invloed op mijn werk en sociale leven. De frequentie van de aanvallen was ongeveer 10 x per jaar. Ik heb veel dingen aangepakt om de migraine te verminderen, zowel via de huisarts als via het alternatieve circuit. Soms leek het te helpen, maar meestal niet. De afgelopen twee jaar namen de aanvallen toe tot ongeveer 1 x per 3 weken. Inmiddels word ik behandeld door Hennie. Zij masseert mijn nek, rekt mijn wervels op en werkt met klankschalen. Een prettige behandeling die mijns inziens oplevert wat ik verwacht. Dank je wel Hennie.

 • Klankschalen
  Hennie is een keer hier in Giethoorn geweest voor mijn kids… Mijn zoon kan zich niet of slecht ontspannen en is nog al druk. De eerste keer werdt hij helemaal onzeker en kriegelig van de klankschalen. De tweede maal zag je dat hij zich er voor open kon stellen. En je zag hem helemaal ontspannen door het geluid en de trilligen van de klankschalen. Helemaal geweldig voor dat kereltje. De eerste keer dat ik hem zo lekker relaxed zag. Zeker voor herhaling vatbaar. Hennie dank je wel.
  Jan Doornbos, schipper in Giethoorn.

 • Sportmassage op schouder.
  De sportmassages die ik gehad heb van Hennie zijn buitengewoon goed. Na jaren van schouder klachten was er eindelijk vooruitgang en genezing. Kortom geweldig

 • 50 minuten hotstone massage of 50 minuten psychologie/filosofie?
  Vandaag voor de tweede maal een hotstone massage ondergaan bij Hennie en tevens wederom een zeer prettige psychologie/filosofie sessie gehad. Telkens als ik bij Hennie geweest ben, ga ik met een verlicht gevoel weer naar huis. Een veelzijdige vakvrouw, die vol passie haar vak beoefent.

 • Wauw!!!
  Ik had er nog nooit van gehoord: manuele lymfedrainage. Maar ik ben nu een paar keer bij Hennie geweest en krijg weer enkels! M’n leven lang al vocht in m’n enkels gehad, dikke vochtbulten van gescheurde enkelbanden, en je ziet het verdwijnen. Wonderlijk, verbazingwekkend, maar het werkt super! En dan is het ook nog eens een heerlijk mens met een geweldige persoonlijkheid. Als ik straks weer ’s last van mijn rug krijg, ga ik ook naar haar. Daar heb ik het ritje wel voor over!

 • Schouder en nekletsel na bedrijfsongeval.
  Na een bedrijfsongeval in 2009 heb ik letsel opgelopen aan mijn schouder en nek met pijn doorstraling naar mijn rug en hoofd waardoor ik elke dag hoofdpijn heb. Ik heb hiervoor al tal van behandelingen gehad van fysiotherapeuten , chiropractors, manueel therapeuten, gespecialiseerde artsen uit St Maartenskliniek en heb net mijn revalidatietraject afgerond met een duur van 4 maand. Bij al deze behandelingen heb ik weinig baat bij gehad en voelde me totaal niet serieus genomen: tegenwoordig word je behandelt als een nummertje niet als een mens. Ik wist niet meer wat ik nog kon doen en werd er erg moedeloos van tot ik op een gegeven moment ik een vriendin sprak die lijdt aan het carpaal tunnel syndroom. Zij vertelde mij over Hennie Steyn en haar massage specialiteiten. Afgelopen dinsdag ben ik met haar mee geweest naar Nunspeet en ben mijn eerste massage ondergaan bij Hennie Steyn. Het was goddelijk! Dit is een zeer ervaren vakvrouw van zeer hoog niveau! Eindelijk iemand gevonden die mij serieus neemt en mij volledig in de watten legt met zeer goede resultaten. Ik heb nu vanaf dinsdag veel minder last van hoofdpijn en mijn spieren zijn na 2 jaar lang sukkelen eindelijk weer een keer ontspannen: wat een heerlijk gevoel is dat. Ik ben verkocht. Vvanaf nu ga ik om de 2 weken naar Hennie Steyn.

 • Topper!
  Hennie je ben een top vrouw met heel veel kennis!
  Zal je aan iedereen aanbevelen!

 • Bij Hennie moet je zijn .
  Hennie komt 1x per maand bij ons in Zwolle en masseert mij, mijn vrouw en mijn kinderen. Ik kan u uit meerdere ervaringen verzekeren dat Hennie u verlichting biedt! Twijfelt u nog? Niet doen! Boek uw massage naar bevrijding! En gun het ook uw geliefden!

 • Super gewoon.
  Onlangs bij Hennie geweest voor een massage. Had diverse pijn klachten in nek en rug. Maar na een massage van haar voelde ik me al stukken beter. Binnenkort gaan we dus weer!

 • Mogen zijn wie je bent
  Als ik bij Hennie op tafel lig voor een klank-, Ayurveda- of ontspanningsmassage ervaar ik de hemel op aarde, door volledig in het hier en nu te zijn. Ik vertrouw er op dat er steeds meer mensen innerlijke rust zullen ervaren als Hennie hen masseert.

 • TOP! Helemaal goed!

 • Toppertje!
  Ik ben inmiddels al een paar jaar in behandeling bij Hennie. Ben bij haar in behandeling gekomen voor mijn nek rug en schouders. In samenwerking met een manueel therapeut (van der bijl methode) bleek dat ik een verouderde wiplash had. Daar heb ik inmiddels helemaal geen last meer van! Na 11 jaar pijn! Super. Maar laatst hadden we het over knarsentanden en spanning op de kaak! Oh, zegt Hennie, maar daar weet ik wel wat op: Wat ze precies gedaan heeft weet ik niet, maar ik voelde de spanning die er zat zo weg zakken! Heel bizar! En sinds die tijd knarstand ik niet meer, kan mijn mond veel verder openen en mijn gewricht knakt niet meer!

 • Zware nekklachten
  Na een ongeluk 14 jaar geleden regelmatig in meer of mindere mate pijn in nek en schouder. Massage van Hennie gekregen en kwam op plekken waar ik niet wist dat ik pijn had, maar zij een gevoelige plek vondt en deze met sportmassage een goede behandeling gaf, waardoor ik veel minder pijn heb. Meteen een vervolgmassage gepland. Hennie is een masseuse die precies weet waar de gevoelige plekken liggen en deze op een prettige hardhandige manier weet te behandelen waardoor je het gevoel ook hebt dat de behandeling zin heeft. Een aanrader voor mensen die met normale massages niet verder komen.

 • Geweldig!
  Hennie kan gewoon ontzettend goed masseren. Sport-, ontspannings-, ayurvedische-, klankmassage; het maakt niet uit want alle massages die zij doet zijn effectief. Ik sluit me volledig aan op onderstaande berichten. Ze weet precies wat ze doet en je voelt je een stuk beter als je van de massagetafel af komt. Een absolute aanrader!

 • Topper
  De massages die ik van Hennie heb gehad zijn geweldig, ze voelt aan waar de pijn zit en behandeld het super, nadat ik bij Hennie ben geweest ben ik weer pijn vrij en stukken fitter.

 • een vrouw met magische handjes!
  Hennie is mijn vaste masseuse en ik wil ook niet meer anders. Ben al diverse malen behandeld door fysiotherapeuten en manueeltherapeuten, maar alleen Hennie heeft mij echt geholpen.. heb weer ruimte in mijn lijf en voel me weer veel energieker en het allerbelangrijkste ik ga weer pijnloos door het leven. dit allemaal door haar proffesionele sportmassages..

 • Geweldige massage
  Ik heb onderrug klachten, kwam altijd bij een chiropractor, maar kwam niet van mijn klachten af. Totdat ik door hennie ben gemasseerd. Geweldig, ik kon weer normaal lopen. De laatste keer een ayurvedische massage gehad bij hennie. Als je die hebt gehad, wil je niet anders meer!!!Voor mij geen andere masseur.

 • Eindelijk iemand die daadwerkelijk weet waar ze mee bezig is
  Ken je dat gevoel? pijntjes en kwaaltjes in je lijf.. alles zit vast en geblokkeerd, je voelt je gevangen in je eigen lijf. je maakt je zoveelste afspraak bij de fysio, maar verlichting is altijd van korte duur. TOT ik bij Hennie kwam! wat een vakvrouw! ze weet precies wat ze doet.. En ze doet alles samen met jou! jij geeft de grens aan! ze onderzoekt nauwkeurig en gaat dan aan de slag! ze neemt de tijd voor je en je bent dus niet het zoveelste nummertje. Voel me weer heerlijk in mijn lijf en weer pijn vrij! Zelfs kon ze me helpen bij mijn gekneusde ribben. Iets waar normaal 5 tot 10 weken voor staat heeft zij binnen 3 weken kunnen helpen genezen dmv tape en klankschalen. ongelooflijk!! Ik was opzoek naar een vakvrouw en heb haar gelukkig gevonden!

 • Professioneel en met aandacht.
  Hennie werkt ook op De Jonge Stee in Vierhouten en masseert op verzoek onze gasten. In het gastenboek zijn zij allemaal vol lof over Hennie: professioneel, met aandacht helpt zij velen tot rust te komen of weer wat losser in het lijf te zitten. In ieder geval is iedereen zonder uitzondering tevreden. Carla Kuijpers, De Jonge Stee.

 • Beleving.
  Prima massages gehad.

 • Oh my god!!!! I love your technics.

 • Goede massage
  Ik was door mijn rug gegaan en hennie kwam bij ons thuis om mij weer evn “recht”te zetten. Ik had er eerst een hard hoofd in, maar na een half uurtje kon ik in ieder geval voelen dat het beter was. De volgende ochtend de oefeningen gedaan die zij me gegeven had en ik kon weer normaal bewegen. Petje af.

 • Helemaal goed!!
  Ik heb een klankschaalmassage gehad van Hennie, dit was een bizondere ervaring!! Zij raadde mij dit aan bij examenvrees, een dag voor mijn examen heb ik de massage gehad, daar was ik erg blij mee, het scheelde mij heel wat spanning, ik kon rustig blijven en mijn examen met goed resultaat doen.

 • Vakvrouw op en top
  Hennie is een vakvrouw, die weet wat ze doet, heb diverse massages van haar ontvangen, o.a de klankmassage, sportmassage en lymfedrainage. Met de klankmassage kan ik me volledig ontspannen en geeft het me weer veel ruimte in mijn lijf en geest.

 • Super!
  Ik heb regelmatig een sportmassage nodig vanwege mijn werk en ga altijd naar Hennie. Zodra ik bij Hennie van de tafel af kom voel ik me als herboren! Ga zo door Hennie!

 • Alle lof en vertrouwen … een 10!
  Wie herkent het: ineens schiet het in je rug, of merk je: zo gaat het niet goed. Oefeningen helpen niet voldoende,je redt het niet alleen. Hoe heerlijk is het dan dat je zonder lange wachttijd terecht kunt bij een bijzónder ter zake kundige hulpverlener Hennie Steyn … sportmassage, lymfe drainage, bij blessures intapen, specifieke behandelingen … dit alles in alle rust en communicatie. Zelfs hotstone massage, Ayurvedische- en klankmassages mbv klankschalen, past ze toe als dit behulpzaam is. Voel de werkzaamheid van haar zuivere behandelingen. Een lot uit de loterij bij zó iemand als Hennie terecht te kunnen. Niets dan lof en vertrouwen … een 10! J.S. Kammeijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.